Jun 29, 2008

Another SMS Interview...

[Gambar hiasan semata-mata]

Krew blog anasAF sempat mendapatkan liputan daripada ex-KISAS yang bakal memulakan pembelajaran hari ini... Soalan yang diajukan adalah sama seperti yang ditanyakan kepada KMB's, iaitu, perasaan, harapan dan pesanan.. Semuanya disoal pada hari sebelumnya.

Khairul Fahmi, Dip. Kejuruteraan Elektrik, UniMAP

"Alhamdulillah. finaly dpt juga pi blajar coz dah lama geram buku. Lmbt btol"
"Ingin buat yg terbek for my family .jadi yg lepas pengajaran.n blajr dr mistake."
"2 all frenz suma yg berlaku adalah ujian Allah. Kegagaln dan kejayan adalh ujian Allah. Peringtn utk ana n all frenz.salam"

Amirul Asyraf, Accounting, AUSMAT INTEC

"Rasa cuak, nak jmp org hebat2"
"agar bjaya dgn cemerlang"
"semoga ex-ki batch 52 bjya dlm bdg masing2 dunia akhirat"

Nazmi Asyraf, Dip. Syariah, UDM

"x sbr mmlakn khdupan sbgai mhsswa di udm"
"dpt mnjdi pljr yg terbaik d bdang akdmk dankoko
"tuntutlah ilmu hgga ke akhir hayat"

Syarifah Nur Aisyah, Accounting, AUSMAT INTEC

"cuak n bedebar"
"sume mndoakn ak ley survive kat sne"
"kpd sume kwn2,diarapkan anda sume ley bejaye"

Siti Khadijah aka Dojot, Architecture, A-Level INTEC

"sdih nk pisah ngn tok, mk2 sdara, ibu, ayh, adik2, n ngn kucen2, ngn umh, ngn kg hlmn, tkut xprform kt intec, nerves bout meetg nu frens."
"x hmesick, jd rjin skit, x lalai ngn envi bru"
"pd mahir, slmt jdik dak ktt, amy ngn yana, slmt jdik dak kbu, umi, slmt jdik dak kdu, thiah, slmt jdik dak tylr's, pd sume gen, gd luck, pd pnykong2 grmany, tgu la spain blsh korg pny blovd team pg sok."

Shairani Ramli, Engineering, A-Level German INTEC

"cme nk wish samat mnempoh alam bru..Haha"

Nazrul Fazli aka Yon, Biotechnology, ADFP INTEC

"Alhamdulillah syukur dpt smbg bljr"
"Mga taun dpn dpt fly ke negara yg brknaan"
"kpd smua kwn2 jgn lalai n leka dgn dniawi"

Rafi Md Yusof, Medic, Twinning Programme, 2yrs INTEC, 2.5yrs Ireland, 2.5yrs Penang Medical College

"fuh rasa cuak sungguh nk msk!"
"agr sy dapat blaja n bjaya dgn cemerlang. Sy harap sy dpt berbakti pd Islam, keluarga dan masyarakat."
"Sy mnx maaf kt semuan halalkan ape2 yg salah n silap. Lg satu, best of luck 2k semua."

Azhar bin Bujal, Engineering, ADFP INTEC

"gmbra+sykr+cuak+sdih"
"moga pas ke US n success in there..ameen"
"wish 4 fren moga kmu smua b'jy dlm ape jua bdg..alwys keep in touch k..dz my emel a_slurpee45>yahoo.com ..ilal liqa wslm."

Wan Syahmi, Pharmacy, AUSMAT INTEC

"xtau nak gambarkan, epi ade, chuak ade n mcm2 lg..
"mstilar nk excel n b'jaye pass ausmat yg memg leh thn toughdye yg i knew lor n dpt further pelajrnku ke australia..pastu b'jaye dlm bidang yg amek..InsyaAllah.."
"nk ditujukan kpd sesiape yg mengenali diriku nih, erm, tq ALLAH, My Parentz, teachers, n especially dak2 408 n 502..yg byk bg support n tnjk ajar kt diriku n sntiaselah mndoakn kejayaan b'same, engtlh ALLAH Sntiase in whatever u do where ever u go.. N sntiaselh doa2kn ak disini.. W'salam.."

Syafiqah Ma'on, Medic, AUSMAT INTEC

"sedih sbb nk tingglkn umah, tkot sbb dh lme xblaja otak blur je, n happy sbb nk msk alam bru, xyah pkai skol uniform lg..tr panjang la pulalk.."
"minx2 intec BEST..hu3..hrpn nk berjaya"
"wat kekwn ex-kisas..success slalu"

Hazimah Abd. Rahim, Dip. Pengajian Islam (Al-Quran & As-Sunnah), UDM

"excited nak bljr kat tmpt bru, sedih hak coz jauh dr fam.."
"hrp dpt buat yg t'baik ntok kali ney, banggakn parents la en"
"hrp kte sume doakn kejayaan kte b'same"

[Krew tidak mendapat liputan yang lain mungkin disebabkan busy'isme]

"Apa pun pihak blog http://paradoxanas.blogspot.com mengucapkan selamat meneruskan pemberlajaran, if better is possible then good is not good enough, i'm sorry for everything!" Yours sincerely, anasAF.

Berita de' AFblog

* Keputusan mesyuarat "reunion gen52" di INTEC semalam - Reunion akan diadakan di KISAS, bajet lebih kurang rm30 sekepala.

* Sentiasa melawat blog ini untuk mendapatkan informasi terkini tentang reunion, anda juga boleh memberikan cadangan melalui pelbagai cara, di ruangan komen, di dalam chatbox, melalui ym - klik di sidebar bila ia bercahaya, melalui e-mail= sifooparadox>gmail.com.

* "Tarikh reunion sesuatu yang belum diputuskan", kata mesyuarat reunion semalam. Cadangan berkaitan perkara ini sangat diperlukan.

* Mesyuarat KAPLKN diadakan di PLKN Templer hari ini

* Alaun KMB bagi JPA ialah RM100+/-, kerana segala macam termasuk penginapan, makanan telah ditanggung. "Makan pun kena beratur kat sini macam biasa, akmal selalu pergi awal, taktik untuk cepat," dilaporkan oleh Faqih.

* File 52database akan diupload pada 15Julai, namun password untuk membuka file hanya akan dihantar melalui e-mail, atau sms, ini untuk menjaga privacy gen52. Setiap 15 hari bulan, file update akan diupload, password juga turut berubah.


13 comments:

  1. firstly, mintak maaf bebyk kpd dojot krn mengeluarkn post ni agak lmbt, kerana aku tersedar ada pesanan berikut,

    "....pd pnykong2 grmany, tgu la spain blsh korg pny blovd team pg sok."

    Jadi, kat sini aku nk highlightkan...

    ReplyDelete
  2. gud luck smua~~ semoga brjaya di dunia dan akhirat..amin. doakan kjyaan bersama. :)

    to jot: grmany is da winner..he3.

    ReplyDelete
  3. On mahirah>>

    jot cm dh confirm je spain mng...bgus2...gduhla korg nnt...
    pastu ayat dia, "dibelasah" tu...
    huhu...

    ReplyDelete
  4. "buruila kejayaan - ilmu pengetahuan"

    ...yg pasal reunion tu apsal sampai rm30???

    ReplyDelete
  5. On sahabat>>

    aku xhadir pun mesyuarat tuh, tp dgr cter cm kne support tuk cikgu skali...yg slebihnya cntct dak intec..

    On hanif_m_noor>>

    yuh, sekian lama xwujud dikau...

    ReplyDelete
  6. weyh, jumpa pun mu...
    mu ni ble nk wat reunion maahad??
    reunion kisas jo...

    ReplyDelete
  7. ON dr. muhammadi>>

    lps aku msuk taylor's nnt, post aku akn berubh wajah...xdela 99% gen52 je..tp xtaula time sibuk2 nnt...

    ReplyDelete
  8. salam....
    pasal nak buat reunion tu...
    Rm30...kalau nak support cikgu skali...
    boleh....
    juga ada yang mengatakan bahawa reunion terbabit akan diadakan di KISAS....
    tapi telah timbul persoalan oleh salah seorang ex-kisas ni....
    "Kalau nak buat kat KISAS,bleh ka?Pengetua dia skarang dah tegas sket!"

    Begitulah ceritanya...
    Jawapannye?????

    ReplyDelete
  9. fuu....berderet dak kisas masuk INTEC!!!!
    Bagus...lebarkan sayap KIsAS ke serata dunia....
    berapa ramai ye dak KISAs yang gi oversea...???
    tolong jawab sket....

    ReplyDelete
  10. huk33...ble nk intbiu ak..hahaha..x sah2....buat mlu je~~~

    nway slmat jdi bdak taylors...huk33...jgan tailors sudah~~

    ReplyDelete
  11. On who am I..

    Ye, aga kesusahan skit nk buat kt kisas tp boleh je...
    but the most important thing, i'm not the first person in the meeting, i'm not involve in the meeting, aku hanyalah sidang media...

    tp, pada pndpt aku, keseimbangan kos perlu ada...

    terima kasih kerana mengajukan soalan tersebut, jumlah yg pergi oversea, approximately = 136

    *ralat sehingga 3orang boleh terjadi..

    ReplyDelete
  12. On liyana..

    Liputan media ditutup sebentar kerana pihak media sibuk mencari berita tntg kes Anwar...

    harap maaf...

    *sebenarnye kredit habis

    ReplyDelete

Read, rethink, recomment